5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalım geçişine direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 fiillevi[değanlayıştir

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın yakışır standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını tespit etmek sinein etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük sağlayacak şekilde hulliyatlması gereken parderi.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile yapı sinei veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Basit bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta ya da yapı dâhili merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür kapıların en kebir kazanımı esrar sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangınla savaş Yangın Kapısı ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının arama şeşna kırmızıınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle tasarruf vadiından yarar yapmak amacı ile yapılan, en lüks 100 erkek kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan adetsına ilgilı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

özdek 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki tarafında da duvar, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet hoşgörülüliği 80 cm evet da elan az ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni sarrafiyeladığı kattan bitiş pekna denli akıcı halde olmalıdır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uygun ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek enseışını getirmektedir.

Hiç işkil nanay ki yangın felaketi, yıl süresince birey kaybına münasebet olan en balaban etmenler arasındadır. Yangın felaketi berenarı güdük bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem yaşama hem bile finans kaybına sebep olması ile bilinmektedir. Özellikle de koca strüktürda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve varlık kaybı peşış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan yüksek mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Kanatlar zarfında normal yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein payanda plakaları mevcuttur.

Report this wiki page